Bewerken blogbericht

Hoe kan ik een blogbericht bewerken?

Een blogbericht kan je bewerken door op de titel van het bericht te klikken.  

Klik op “Bewerken” na het hoveren over de titel van het blogbericht.

Vervolgens kom je bij de weergave van het desbetreffende blogbericht. Dan druk je op het knopje “aan de voorkant bouwen” en op dat moment kan je precies zien wat er aan het blogbericht aangepast gaat worden.

“Blogbericht” bewerken.

Elementen aanpassen

Op het moment dat je iets wilt wijzigen aan het bericht, klik je op “bouw aan de voorkant”. Deze knop linkt je door naar de pagina die bewerkt moet worden, nadat dit gebeurd is, kom je op de juiste pagina en is het mogelijk om elk element aan te passen. Zodra er op een element geklikt wordt, dan verschijnen er verschillende opties om te beslissen wat u met dit element wilt doen. Als er iets aangepast moet worden, klik je makkelijk op het tandwieltje en komen er verschillende bewerkopties tevoorschijn

Bewerkingen opslaan

Na het bewerken is het mogelijk om een blogbericht op te slaan. Dit doe je door onderaan op de pagina op het paarse bolletje met de drie stippen te klikken, vervolgens verschijnt er rechts in de hoek een knop “Opslaan” en op het moment dat je daarop hebt geklikt, zijn je wijzigingen zichtbaar voor iedereen.