Bewerken pagina

Hoe bewerk ik een pagina?

Om een pagina aan te maken, kan je klikken op het kopje “Pagina’s” in het menu aan de linkerzijde. Je komt dan op een pagina met een overzicht van alle pagina’s die je op de website hebt staan. Door een pagina aan te klikken open je de weergave om de pagina te bewerken.

Om een pagina te bewerken kun je klikken op de titel van de pagina. De bewerkmodus zal vervolgens geopend worden.

Overzicht pagina

Zodra de pagina is ingeladen zie je in verschillende kleuren blokken met titels. Dit is de modulaire opbouw van de pagina die je momenteel hebt geopend. Mochten er wijzigingen moeten worden doorgevoerd, dan klik je op “bouw aan de voorkant”, zodat je precies kan zien wat je op dat moment aan het wijzigen bent. 

Om een pagina te bewerken kun je klikken op de titel van de pagina. De bewerkmodus zal vervolgens geopend worden.

Bewerken element

Op het moment dat je iets wilt wijzigen aan de website, klik je op “bouw aan de voorkant”. Deze knop linkt je door naar de pagina die bewerkt moet worden, nadat dit gebeurd is, kom je op de juiste pagina en is het mogelijk om elk element aan te passen. Zodra er op een element geklikt wordt, dan verschijnen er verschillende opties om te beslissen wat u met dit element wilt doen. Als er iets aangepast moet worden, klik je makkelijk op het tandwieltje en komen er verschillende bewerkopties tevoorschijn

Bewerking opslaan

Na het bewerken is het mogelijk om de bewerking op te slaan, zodat het voor iedereen zichtbaar is. Op het moment dat je zover bent, klik je op de paarse knop met de drie witte puntjes onder in het scherm. Vervolgens verschijnt er rechts in de hoek een blauwgroene knop waar “Opslaan” in staat. Nadat er hierop geklikt is, is de bewerking voor iedereen zichtbaar.