Toevoegen menu-item

Hoe voeg ik een menu-item toe?

Het toevoegen van een menu-item is mogelijk. Dit kan door in het linkmenu op “Weergave” te klikken. In het submenu kun je vervolgens “Menu’s” aanklikken. Hier vind je een overzicht van alle menu’s.

 

Menu selecteren

Allereerst dien je het juiste menu te selecteren. Dit kan door bij “Een menu selecteren om te wijzigen” het juiste menu te selecteren en vervolgens op de grijze button “Selecteren” te klikken. Het menu zal vervolgens worden weergegeven.

Selecteer het item die je aan het menu wil toevoegen en klik op de blauwe button “Aan menu toevoegen”. 

Selecteren en opslaan

Aan de linkerzijde kun je aangeven wat voor een soort menu-item je wil gaan toevoegen. De meestvoorkomende toevoeging is het toevoegen van een tekstpagina. De pagina’s kun je terugvinden in het tabblad “Alles tonen”. Hier staan alle pagina’s van jouw website. Selecteer de juiste pagina en klik vervolgens op “Aan menu toevoegen”.

Je hebt ook nog de optie om een bericht, externe link of een categorie te selecteren. Dit kan door één van deze items aan te klikken en vervolgens toe te voegen.

Je kan de volgorde aanpassen door de menu-items te slepen naar de gewenste positie. Zodra alles naar wens is klik je op de blauwe button “Menu opslaan”. Het menu-item is toegevoegd aan je menu.