Visual Builder

De Visual Builder

Met de Visual Builder is het mogelijk om aan de “voorkant” van de website aanpassingen door te voeren. Het voordeel van deze manier van bewerken is dat je direct ziet hoe de wijziging er op de website uit komt te zien. Zo kun je bijvoorbeeld heel snel tekstwijzigingen doorvoeren.

 

Visual Builder inschakelen

De vormgeving is eenvoudig aan te passen. Dit kan door in te loggen en vervolgens naar de website te gaan. Vanuit hier kun je in de bovenbalk klikken op “Visual Builder inschakelen”. 

Klik op “Visual Builder inschakelen”.

Door te klikken op “Visual Builder” is het mogelijk om direct in de website wijzigingen door te voeren. Dit kunnen teksten, maar ook afbeeldingen betreffen. Op deze manier zie je direct de daadwerkelijk gemaakte aanpassingen.

Bewerken tekst en vormgeving

Klik op tekst of afbeelding die je wil aanpassen. Vervolgens kun je direct in de website de wijziging doorvoeren. De inhoud van de pagina zelf is via de Visual Builder aan te passen. Vaste onderdelen zoals het logo, menu en de footer zijn niet op deze manier aanpasbaar.

De pagina bewerken op basis van de “Visual Builder”.

Opslaan en annuleren

Klik op de groene button “Opslaan” om de wijzigingen direct op te slaan. Mocht je de wijzigingen niet willen opslaan om welke reden dan ook, dan kun je de pagina opnieuw inladen. Je kan ook de wijzigingsgeschiedenis bekijken en specifieke wijzigingen ongedaan maken. Klik hiervoor op de paarse button met het klokje als icoontje.

De pagina opslaan of via de wijzigingsgeschiedenis een wijziging ongedaan maken.